На Львівщині сталась страшна аварія. На трасі зуткнулась вантажівка та переповнений мікроавтобус. Є загиблі та постраждалі, в тому числі дитина.

Про це повідомили представники державної служби з надзвичайних ситацій.

ДТП сталась в суботу, 13 грудня, вночі близько 01 голини біля селищі Запытов Кам'янка-Бузького району (траса Київ-Чоп).

Як стало відомо, на трасі не розминулися важковаговик DAF та мікроавтобус Citroen Jumpy.

аварія

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В результаті зіткнення загинув водій мікроавтобуса. Він помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню.

Після зіткнення Citroen Jump так зім'яло, що рятувальникам довелося за допомогою спецзасобів діставати постражалих з транспорту.

Крім того, в ДТП тавмувалися ще троє пасажирів мікроавтобуса, в тому числі дитина 2001 року народження.

Водій не розминувся з відбійником та загинув

Страшна аварія сталсь у Києві. Водій налетів на відбійник. В результаті зіткнення 45-річний кермувальник позашляховика загинув на місці.

Нагадаємо, під Києвом не розминулись вантажівка та маршрутка. Момент аварії на Гостомельській трасі потрапив на відео одного з пасажирів. На опублікованих кадрах видно, як після аварії деякі пасажири виявилися затиснутими між сидіннями. В результаті багато пасажирів постраждали, є важко травмовані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в мережі показаи дику готнитву копів за водієм-порушником. Поліцейські для зупинки транспортного засобу використали таран, після чого водій іномарки втратив керуваня автомобілем та вилетів з дороги.

Також Знай.ua писав, що у Києві пішохід-порушник загинув під колесами авто, коли тікав після пограбування магазину. Свідки інциденту заявляють, що загиблий вкрав у торговому центрі особисті речі у одного з покупців, чоловік це помітив і кинувся навздогін.

Дивіться: В Одесі грабіжники влаштували дику гонитву з копами та наїхали на поліцейську