Нагадаємо, що нещодавно країну шокувала жахлива ДТП на Гостомельській трасі під Києвом.

Так, в мережі опублікували відео, де зображено перші хвилини після зіткнення вантажівки і пасажирської маршрутки. Відомо, що відео зняв один з пасажирів автобуса.

Даний відеозапис опублікували столичні журналісти в соцмережі Facebook.

18+ Пасажири злощасної маршрутки надали відео перших хвилин після #ДТП на Гостомельській трасі. Відео з місця: https://kyivoperativ.info/dtp/smotret-video-138/ Про саму подію: https://kyivoperativ.info/dtp/ochen-sereznaya-avariya-proizoshla-na-gostomelskoj-trasse-marshrutnyj-avtobus-vexal-v-pricep-gruzovi/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 december 2018

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На опублікованих кадрах видно, як після аварії деякі пасажири виявилися затиснутими між сидіннями.

Варто нагадати, що під Києвом на Гостомельській трасі сталася страшна аварія. Так, маршрутка врізалася в причіп вантажівки. В результаті інциденту постраждали пасажири, на місці працює поліція і бригади "швидких". Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією київських журналістів, всіх постраждалих госпіталізували з різними травмами, є черепно-мозкові, у одного з пасажирів від удару випало очне яблуко, також постраждав підліток. У прес-службі Нацполіції області заявили про одного загиблого.

"На місці працює поліція, лікарі швидкої допомоги і рятувальники ДСНС. Число постраждалих в ДТП встановлюється. Спостерігається серйозний затор в обидві сторони", - повідомляють ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що харківське обласне бюро судово-медичної експертизи відправило до суду висновок, згідно якого експерти знову не змогли визначити, чи була фігурантка смертельної ДТП Олена Зайцева під впливом опіатів у момент аварії. Цю інформацію повідомила адвокат потерпілих Лариса Матвєєва в Київському райсуді.

Нагадаємо, копи влаштували шалену погоню за порушниками, мережа шаленіє.

Як повідомляв Знай.uа купа металу і довгі пробки: моторошна ДТП сколихнула столицю.

Знай.uа писав, жахлива ДТП під Києвом: "швидкі" рятують постраждалих, на дорозі пробка.