У Львівській області сталося зіткнення вантажного автомобіля та мікроавтобуса. В результаті, одна людина загинула, троє постраждали. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

ДТП сталося сьогодні близько години ночі на трасі Київ-Чоп у селищі Запитов Кам'янка-Бузького району. Як з'ясувалося, зіткнулися вантажний автомобіль DAF і мікроавтобус Citroen Jumpy.

В результаті аварії загинув водій Citroen Jumpy, він помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Примітно, що рятувальникам з допомогою гідравлічних ножиць довелося звільнити його з автомобіля. Крім того, в аварії отримали травми троє пасажирів мікроавтобуса, в тому числі і одна дитина 2001 року народження.

Раніше повідомлялося, що під Києвом у п'ятницю, 14 грудня, сталася страшна ДТП, внаслідок чого автомобіль загорівся.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

поліція
поліція

За словами блогера Влада Антонова, ДТП сталася недалеко від Пирятина.

Жорстке вогняне ДТП з постраждалими на трасі "Київ – Харків" в районі Пирятина. Повністю згорів легковий автомобіль, він стирчить у відбійнику, уламки протягом 100 м", — говорить блогер.

Нагадаємо, сплячий пасажир жорстоко побив і пограбував українського маршрутчика.

В Бердичеві, як і в Житомирі, нерідкі конфлікти між водіями і пасажирами, однак вони рідко закінчуються чимось більшим, ніж словесною перепалкою. Але в середу, 12 грудня, на кінцевій зупинці одного з автобусних маршрутів пасажир побив водія маршрутки.
Також раніше повідомлялося, що на Волині, сьогодні, 14 грудня, на автодорозі у селі Піддубці Луцького району 68 чоловік на авто Volkswagen Passat, збив 9-річну дівчинку. В результаті дівчинка померла на місці ДТП.

Водієві загрожує строк від трьох до восьми років. На місці події працює слідчо-оперативна група. Причина ДТП поки невідома.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", У Києві сталося страшне ДТП.

Також Знай.uа" писав про те, що четверо дітей провалилися під лід, але зуміли врятувати один одного.

Також Знай.uа" писав про те, що водій столичної маршрутки зі злості протаранив авто копів і кричав тварюка!