У суботу, 15 грудня, на Одеській трасі біля населеного пункту Чабани сталася масштабна ДТП. Фура DAF протаранив шість машин. Аварія сталася близько 18:20. Про це повідомив Інформатор.

В результаті зіткнення отримали пошкодження наступні автомобілі: Opel Vectra, Renault Sandero, Volkswagen каравела, Volkswagen Tuareg, автобус "Богдан" і Mercedes ML350. Всі автомобілі рухалися зі сторони Києва.

Як розповів водій Opel, всі машини стояли на світлофорі і чекали на зелене світло, щоб повернути ліворуч у Чабани. В якийсь момент він побачив у дзеркалі, що фура DAF з крайньої смуги їде по діагоналі. І через кілька секунд стався удар. Вантажівка по дотичній зачепила Vectra, після чого врізалася у відбійник і почала зносити машини на своєму шляху.

Водій маршрутки зазначив, що їхав без пасажирів. Після удару автобус розвернуло на 90 градусів, а в момент зіткнення він зачепив ще і Mercedes.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліцейські розповіли, що в результаті аварії були госпіталізовані три людини: водій фури, жінка і маленька дівчинка з Tuareg. Для складання докладної схеми ДТП вони відбирають пояснення у водіїв і з'ясовують деталі інциденту. Через аварію в бік Глевахи утворилася велика пробка, так як аварія зайняла два ряди. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Раніше повідомлялося, що у Львівській області сталося зіткнення вантажного автомобіля та мікроавтобуса. В результаті, одна людина загинула, троє постраждали. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Також повідомлялося, що в Мелітополі (Запорізька область) водій автомобіля не зумів утримати керування та зіткнувся з електроопорою. В результаті ДТП водій загинув разом з пасажиром, ще двох госпіталізували.

Як передає Нацполіція у Запорізькій області, повідомлення про ДТП надійшло правоохоронцям 15 грудня, близько двох годин ночі.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", У Києві сталося страшне ДТП.

Також Знай.uа" писав про те, що четверо дітей провалилися під лід, але зуміли врятувати один одного.

Також Знай.uа" писав про те, що водій столичної маршрутки зі злості протаранив авто копів і кричав тварюка!