У Києві правоохранителями затриманий черговий грузинський "злодій в законі".

Про це глава кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін повідомляє в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні у Києві працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполиции затримали чергового туриста - "злодія в законі" на прізвисько "Темо Сухумський", - пише він.

Затриманий заявляє, що він не пам'ятає, як потрапив в Україну, а також не може назвати мету візиту.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

За інформацією Аброськіна, "злодія в законі" затримали на зустрічі з іншими кримінальними авторитетеми.

"Останні роки вони злітаються в Україну як бджоли на мед. Заради чого ФСБ РФ їх десантує в такій кількості, або за чиїмось іншим покликом до нас їдуть?", - написав Аброськін.

Керівник кримінальної поліції заявив, що злочинця депортують в Грузію, і пошкодував, що в Україні законодавство у відношенні таких осіб недостатньо жорстке.

"Там є непохитна позиція держави: поліція затримала, прокурор підтримав поліцію, а суддя відправив за грати надовго ... Та сьогодні у нас поки що немає таких законів, але цих розмальованих мавп будемо саджати у в'язницю або викидати геть з нашої країни, тому що це сміття тут не потрібне", - сказав Аброськін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що про підозру вже раніше судимому громадянину України Левіну на прізвисько "Москаль-молодший", якого вважають важливим співучасником організації замаху і вбивства Катерини Гандзюк, повідомила прокуратура.

Як повідомляв портал "Знай.uа"у Києві підсудний у справі про умисне вбивство виявився хитрішим і небезпечніше, ніж думалося правоохоронцям. Чоловікові, обвинуваченому за статтею 115 Кримінального кодексу України, вдалося втекти з-під варти під час судового процесу і покинути будівлю.
"Знай.uа" писав, що в Одесі місцева політична, ділова та управлінська еліти вирішили створити власні бригади бойовиків і так званих громадських діячів, при цьому реальні громадські діячі глибоко "забиті", в тому числі і фізично.