У неділю, 16 грудня, помер народний депутат Верховної ради трьох скликань, колишній ректор Податкової академії Петро Мельник.

Цю інформацію повідомляє "Україна молода" з посиланням на рідних покійного.

Петро Мельник

За даними видання, про смерть Мельника повідомили друзі його сім'ї. Також відомо, що він помер у "Феофанії" від двосторонньої пневмонії у віці 61 року. Інформацію про смерть Мельника підтверджують також портал "Правда Ірпеня" та юрист Ігор Черезов.

Петро Мельник

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, трагічна смерть відомого російського співака Євгенія Осіна обростає новими скандальними подробицями. З'явилися невідомі деталі смерті виконавця. Так, продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін заявив, що потрапити на той світ легенді 90-х допомогла улюблена жінка.

Відомо, що прощальне відео з похорону Осіна Разін виклав в Instagram. Під відео продюсер написав шокуючий текст. Про це повідомляє портал "Политека". У підписі до відео прозвучало відкрите звинувачення: "Я як і раніше вважаю, що Наталя Штурм винна в його смерті", – заявив продюсер.

Євген Осін

"Смерті Осіна сприяла провокація, яку Штурм заради піару і грошей влаштувала з журналістами і псевдолікарями, де оприлюднила кадри, як вона його споїла і отруїла якимись незрозумілими ліками", - заявляє Разін.

Також портал раніше писав, мер Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище ймовірного замовника нападу на свою радницю, громадську активістку Катерину Гандзюк.

Катерина Гандзюк

Про це він повідомив під час засідання Тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з вивчення фактів нападів на громадських активістів, передає "Громадське".

"Я був у слідчого СБУ і поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї і запитав, хто це може бути. Спочатку вона сказала це "русня". А потім назвала конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими відомостями зі слідчим".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", померла зірка "П'ятого елемента", світ не стримує сліз.

Також Знай.uа писав, золотий голос упізнавав кожен, померла легендарна українська співачка.