В Закарпатті надзвичайники вирушили на допомогу двом лижникам, котрі загубилися. Утім, по дорозі знайшли ще кількох загублених. Про це в неділю, 17 грудня, повідомляв Корреспондент з посиланням на прес-службу ДСНС.

Відзначається, що перший виклик рятувальникам надійшов 15 грудня о 16:40. В районі долини Крачуняска Рахівського району під час катання на лижах заблукали чоловік і жінка. Обидвоє зниклих - з Києва. Це туристи 1984 і 1995 років народження. З метою допомогти туристам у гори направились рятувальники Ясінянського гірського пошуково-рятувального відділення. Коли на вулиці вже було добряче темно, о 20:30 туристів знайшли у задовільному стані.

Під час супроводу туристів рятувальники почули крики про допомогу інших туристів. Як стало відомо згодом, відпочивальники також заблукали через підвищену туманність. Ними виявилися двоє чоловіків - також жителі Києва 1997 і 2000 років народження. Через відсутність мобільного зв'язку в тій місцевості лижники не мали змоги звернутися до рятувальників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Через деякий час гірські рятувальники знову почули голос з туману. Як з'ясувалося, це був житель Вінниці 1974 року, який також катався на лижах і заблукав в умовах поганої видимості. Всіх врятованих лижників відправили в безпечне місце, де вони продовжили свій відпочинок в Карпатах.

Нагадаємо, погода на вихідні зруйнує всі ваші плани: "сидіть вдома і не висовуйтеся".

Як повідомляв Знай.uа негода в Україні: майже дві сотні міст і сіл залишилися без електрики.

Також Знай.uа писав, у полоні стихії: Укравтодор попередив водіїв про найстрашніше.