В даний момент водії можуть не хвилюватися. На автошляхах державного значення станом на сьогодні проїзд забезпечено. Однак, є висока ймовірність утворення на дорогах ожеледиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню "Укравтодору" в Facebook.

авто з іноземною реєстрацією
авто з іноземною реєстрацією

У повідомленні уточнюється, що станом на ранок в Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській і Полтавській областях місцями невеликий сніг, а у Волинській, Вінницькій і Кіровоградській областях туман, на решті території без опадів.

ожеледиця
ожеледиця

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. Виконуються роботи по обробці доріг протиожеледними матеріалами на ділянках доріг, де є загроза виникнення ожеледі. Стан покриття на а/д державного значення у більшості областей місцями мокрие, в Івано-Франківській, Черкаській, Чернігівській і Сумській областях місцями засніжене, у Рівненській - місцями ожеледиця", - йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що в Україну прийде новий фронт, який принесе більше холоду і опадів. Про це написала співробітниця метеоцентру Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook. За інформацією синоптика, температура повітря поступово знизиться в нічні години до -2-7 градусів, вдень до -1-4 градусів. На сході і в південній частині очікується протягом дня +1 +6 градусів, в Криму до +6 +10 градусів. Що стосується вихідних, то варто очікувати великі морози.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що над Україною завис циклон, з-за якого більшості жителів країни доведеться помучитися від холоду. Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко. Вона розповіла, що вже з суботи, 15 грудня, на території України похолодає, а опади припиняться.

Нагадаємо, погода на вихідні зруйнує всі ваші плани: "сидіть вдома і не висовуйтеся".

Як повідомляв Знай.uа негода в Україні: майже дві сотні міст і сіл залишилися без електрики.

Знай.uа писав, погода на тиждень: зима буде нещадною, запасіться всім необхідним.