Підприємство "Українська бронетехніка" достроково поповнило Збройні сили України 14 спеціалізованими броньованими автомобілями "Варта".

Про це повідомляє "Українська бронетехніка".

Компанія показала, що український виробник може бути абсолютно незалежним від Росії. Наша промисловість здатна виробляти високотехнологічну та якісну військову техніку.

"Сьогодні ми достроково передаємо чергову партію бронеавтомобілів, і віримо, що вони допоможуть зберегти територіальну цілісність України і життя наших захисників. Ми знаємо, що переможемо",– сказав директор ТОВ "Українська бронетехніка" Олександр Кузьма.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Бронеавтомобілі "Варта" створені для поліції особливого призначення КОРД і сил спеціальних операцій в Національній гвардії України. Машини мають колісну формулу 4×4. Автомобіль укомплектований двигуном ЯМЗ потужністю 270 На моделі встановлені безкамерні шини Continental.

Бронемашина була вперше представлена Арсеном Аваковим, міністром МВС, як перспективний автомобіль для Нацгвардії і поліції особливого призначення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що россійські війська можуть спокійно перебувати на білорусько-українському кордоні і в будь-який момент за наказом Путіна почнуть наступ і захоплення українських територій. "Наказ Путіна – і через півдня танки будуть вже в Києві", - зазначає астролог.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Турчинов відзначив, що введення воєнного стану дозволило провести масштабну перевірку готовності країни протидіяти агресивних дій Росії. Він також розповів, що саме зараз військове командування має можливість знайти і виправити слабкі місця в системі національної безпеки.

"Знай.ua" писав, що Російська Федерація біля окупованих районів Донецької, Луганської областей і анексованого Криму розташувала досить численні підрозділи бойової техніки і персоналу. В цілому Росія розмістила приблизно 90 тисяч військових і найманців. Відомо, що найбільше військових дислокується в Криму - 35 тисяч. А ось в окупованих районах Донецької та Луганської областей – 35,1 тисяч найманців.