У Харкові співробітник охоронної поліції застрелив покупця, який надкусывал товар і відмовлявся за нього платити. Тепер мати вбитого 24-річного хлопця вимагає покарання для охоронця, пише видання Факти.

Хлопця, якого вбили, звали Нікіта Комар. Невтішна мама не збирається залишати співробітника охоронної поліції безкарним і заявляє, що її син тікав, а не нападав. За словами матері Микити, її син був убитий пострілом в упор.

"Микиту вбили пострілом у упор, — говорить Світлана На відеозапису видно, що син тікав, а не нападав. Навіщо охоронець в нього стріляв? Зараз у цьому супермаркеті сина називають злісним порушником, мовляв, їв продукти, а за них не заплатив. Вся ця історія дуже дивна. Але, як б там ні було, хіба це привід вбивати людину?!"

Свого сина мати називає цілеспрямованою та серйозною людиною. За її словами, останні три місяці він жив і працював у Швеції, в Стокгольмі, а прилетів додому для того, щоб подати документи на робочу візу, а не їсти товар з полиць супермаркету.

"Закінчив торгово-економічний університет, поїхав працювати у Швецію. У Стокгольмі орендував квартиру. Син ніколи не був у сумнівних компаніях і вже тим більше не був помічений ні в якомусь криміналі. Не можу собі уявити, щоб він прийшов у супермаркет і, як там казали, почав неадекватно себе вести. У той день ми з ним бачилися вранці. Микита був у гарному настрої.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами Світлани, батько напередодні трагедії записав Микиту до стоматолога, але на прийом син не прийшов. Додзвонитися не вийшло. Потім прийшли співробітники поліції і сказали шокованої матері наступне – ваш син вчинив опір поліції і був убитий.

Навряд ми коли-небудь дізнаємося, що там на насправді відбувалося, говорить Світлана Комар. Ніколи не повірю, що син міг напасти на охоронця з ножем. Син був адекватним людиною, так і ніж з не носив. Можливо, охоронець почав його бити і Микита захищався? Я не можу зрозуміти, що це за кімната і навіщо туди заводять людей. Це що, катівня?

Світлана заявила, що вже не раз чула про беззаконня, яке творять охоронці супермаркетів, Мережа супермаркетів, де вбили Микиту, особливо цим відрізняється. Мати додала, що неодмінно доб'ється того, щоб охоронець, який убив її хлопчика, був покараний.
Нагадаємо, у Харкові порушили нову справу через вбивство в супермаркеті.

бійство у Харківському супермаркеті обростає новими жахливими подробицями.

Також ми писали про те, що у Харкові в звичайній квартирі виявили мумію молодої жінки. Такого жаху Україна ще не бачила.