Стали відомі дані учасників НВФ, ликвидироанных минулого тижня на Донбасі.

Про це офіцер ЗСУ ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц поідомив у Facebook. Український військовослужбовець опікується монитрингом пабликов беовиков в цосетях.

11 грудня був ливидирован Сергій Бельський 1994 року народження з міста Золоте Луганської області. Обставини його смерті не уточнюються, але сестра бойовика заявила в соцмережах, що це сталося «по дурості».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Також 15 грудня в районі Горлівки при вибуху «розтяжки» знищений бойовик «ДНР» Олександр Баранов з позивним «Крамаха».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на адмінбудівлях окупованого проросійськими найманцями-бойовиками Донбасу з'явилися проукраїнські листівки. Флешмоб українських патріотів проходить у кількох містах, тимчасово непідконтрольних Україні. Відзначається, що наклейки з українською символікою з'явилися на адмінбудівлях, зупинках і магазинах. Невідомі патріоти України обклеїли патріотичними листівками вулиці кількох українських міст, що перебувають в окупації: Моспино, трохи в Донецьку, Старобешеве.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в окупованому Донецьку з полиць продовольчих магазинів повністю зникло борошно, що негайно висміяли користувачі мережі. Один з блогерів пише: "Донецьк звільнили від борошна. Спасибі, Росія!". ‏"Нарешті повернулися в СРСР", - іронізує інший. Одним із припущень є те, що служби так званої "ДНР" ведуть боротьбу з наркоторгівлею, тому всі запаси борошна вилучені для перевірки.

"Знай.uа" писав, що російський президент Володимир Путін переконаний, що рівень життя на території окупованої Донбасу порівняємо з загальноукраїнським, а жити в самій Україні стає все гірше. На щорічній прес-конференції, яка відбулася 20 грудня, він заявив, що не згоден зі словами багатьох про низький рівень життя на Донбасі і поцікавився, чи краще на Україні. Потім продовжив, що практично такий же, після чого зазначив, що на Україні стає все гіршим.