У Луцьку трагічно загинув полицейский Микола Трокун. Йому було всього 22 роки.

Тіло виявили в трансформаторній будці співробітники ПрАТ «Волиньобленерго», пише Politeka.

Вони приїхали за адресою на проспекті Перемоги після повідомлення про аварійне відключення електроенергії в районі мосту над залізничним полотном. На підстанції, розташованої там, і знайшли труп. Також був зафіксований злом дверей ЗТП.

При огляді тіла правоохоронці не виявили слідів насильницької смерті. Попередня причина загибелі – ураження струмом. Це міг бути нещасний випадок. Слідство триває.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Микола Трокун працював в Управлінні захисту економіки у Волинській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє злочинців у Києві напали на таксиста і викрали його автомобіль. Чоловік приїхав за викликом на вулицю Бееліцьку. Про це повідомили в патрульній поліції. Таксист забрав двох пасажирів. Коли привіз їх на вказану адресу, один з хлопців накинув петлю таксисту на шию, а інший бризнув в очі сльозогінним речовиною і погрожував пістолетом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Харкові батьки учнів школи №67 влаштували масовий мітинг проти звільнення директора. За останній час у навчальному закладі звільнилися 22 співробітника, написавши заяву на підтримку керівника. Як розповідають самі батьки, кілька днів тому сюди приїжджала перевірка і змусила директора написати заяву про звільнення, з яким не згодні і батьки, і працівники школи.
"Знай.uа" писав, що понівечене оголене тіло 43-річної жінки, закидане одягом, було знайдене днями на території будівництва в Софіївській Борщагівці. Вже через два дні підозрюваний у скоєнні злочину був затриманий. Ним виявився 28-річний житель Полтавської області. Його затримали, у скоєному він зізнався. Встановлено, що молодий чоловік вже відбував покарання за вчинення замаху на умисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі в минулому році достроково. У Київську область приїхав на заробітки.