Командир бойовиків щоб "зам'яти" справу вирішив "заарештувати" нападників. Проросійські бойовики в районі населеного пункту Хороше напали на представників СММ ОБСЄ і, неначе дикі, намагались заволодіти їх транспортним засобом.

Інцидент трапився в понеділок, 24 грудня. Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц" на своїй сторінці в Facebook.

"В результаті нападу був здійснений акт вандалізму – пошкоджено автомобільний транспорт та здійснено наругу над символікою ОБСЄ", – йдеться у повідомленні "Штірліца".

Нападниками виявилися бойовики з 1-ї мотострілецької бригади і 4-ї окремої мотострілкової бригади так званої "ЛНР".

З метою "врегулювання" інциденту до місця події виїхав особисто командир 1-ої мсб. З метою приховати факт участі його особового складу в злочинних діях, було вирішено "заарештувати" трьох злочинців, яких в подальшому доправили в КСП 1 мсб.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зараз, так звані ЗМІ "ЛНР" активно поширюють інформацію про напад на представників ОБСЄ невизначених осіб, у зв'язку з чим в "ЛНР" проводяться оперативно-розшукові заходи.

Тим часом встановлено особисті дані трьох зловмисників. Серед них:

Віктор Сорокін 1980 року народження – рядовий, старший навідник 2 хв. розс. 1 хв. взв. минбатр 1 мсб окупантів;

Владислав Ковальчук 1975 року народження, солдатів, водій відділення арт.розвідки взводу управління окупантів;

Сергій Грабко 1987 р. рядовий, водій-гранатометник 1 хв. взв. 1 мсб окупантів.

Нагадаємо, до кінця 2018 року сім'ям українських моряків, захоплених Росією в районі Керченської протоки, виплатять по 100 тисяч гривень одноразової грошової допомоги.

Як повідомляв "Знай.ua", ОБСЄ шокувала Україну попередженням: Путін не припинить.

Генеральний секретар Організації з безпеки і співпраці в Європі Томас Гремінгер сказав, що російські окупанти у будь-якому випадку продовжать надсилати військову техніку на тимчасово окуповані території України.

Також "Знай.ua" писав, у мережі опублікували відео, відзняте в одному з елітних ресторанів Києва, куди нещодавно приїздив український президент Петро Порошенко.