Українець перебуватиме у московському СІЗО до 24 січня 2019 року.

У Криму підконтрольний російським окупантам суд залишив українського моряка, мічмана Андрія Шевченка під арештом, передає Крим.Реалії.

Суддя відмовив в апеляційній скарзі, скоротивши термін утримання під вартою Шевченко лише на добу. Українець буде перебувати в московському СІЗО до 24 січня 2019 року.

Його адвокат Тетяна Окушко сказала, що в момент захоплення її підзахисному не давали правозахисника протягом доби, а зараз його утримують у неналежних умовах.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В Москві були морози до -20 градусів, а він одягнений в легкий одяг і літні кросівки", - заявила вона.

Таку поведінку адвокат назвала тортурами.

Нагадаємо, лист наймолодшого військовополоненого зворушив Україну: цій мрії не судилося збутися.

Моряк Андрій Эйдер, який був одним із захоплених і поранених в результаті атаки росіян в Керченській протоці, написав лист з московського СІЗО. Хлопець розповів як себе почуває і в яких умовах утримують моряків.

Як повідомляв Знай. ua, троє полонених українських моряків зважилися на неможливе: "психологічна обробка" РФ не спрацювала. Полонені Росією українські моряки з буксира "Яни Капу" відмовилися давати будь-які свідчення і назвали себе військовополоненими РФ.

Знай. ua писав, що корабель НАТО прийшов на допомогу українським воякам: британський міністр жорстко поставив Путіна на місце. Уильянсон переконаний, що цей корабель не стане останнім.