23 грудня російські окупаційні війська не порушували режим припинення вогню і жоден український військовий не постраждав. Про це повідомляє прес-сцентр штабу ООС.

"За даними розвідки, 23 грудня в результаті невмілого поводження із зброєю в ході заходів бойової підготовки один окупант загинув і двоє отримали поранення", - йдеться в тексті повідомлення.

Правда, вже сьогодні, 24 грудня, сепаратисти відкрили вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів в районі селища Піски на Донецькому напрямку.

"Протягом доби ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів в районі селища Піски. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил протягом поточної доби немає", - підсумували у прес-центрі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втрат серед військовослужбовців збройних сил протягом поточної доби немає.

До речі, 15-річна дівчинка безслідно зникла, батьки не знаходять собі місця і просять її відшукати: фото і прикмети.

Знай.uа писав, Україна збирається повернути ядерну зброю: до кошмару Путіна залишилось 88 днів.