У середу, 26 грудня, в Києві під час затримання групи викрадачів автомобіля стався інцидент. Злочинці спровокували бійку з патрульними, внаслідок якої постраждав один правоохоронець.

У столичній поліції повідомили, що до чергової частини надійшов виклик про викрадення авто на вулиці Віскозна у Деснянському районі.

Терміново прибулі на місце злочину патрульні та слідчо-оперативна група завдяки записам з камери відеоспостереження встановили, як троє невідомих заволоділи автомобілем.

"Чоловіки дочекалися, коли охоронець залишить приміщення, розбили скло та проникли до приміщення. Звідти вони викрали монітор, керамічну плитку і ключі від іномарки, яку кинули у дворах неподалік", - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Поліцейські швидко вийшли на слід автовикрадачів. Під час затримання вони чинили опір, в результаті чого тілесні ушкодження отримав працівник патрульної поліції.

Затриманими виявилися уродженці Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей, 1983, 1989 та 1990 років народження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що копи вирвали 40 нещасних з рабства: заліковували, принижували та заганяли.

Нагадаємо, люди збунтувалися проти рабської праці, є перші жертви.

Як повідомляв Знай.uа еволюція пептидів, лікування раку, сексуальне насильство: за що дали Нобелівську премію в 2018 році.

Знай.uа писав, "жовті жилети" пересіли з колін на п'яту точку, жорстокості копів немає меж: відеошок 18+.