Поліцейські у Дніпрі затримали двох чоловіків, які під виглядом "реабілітації" оформляли людей до медичних установ, а після змушували працювати на "рятівників" безкоштовно.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Нацполіції в Дніпропетровській області.

Відомо, що викрити зловмисників вдалося завдяки одному з потерпілих, який кілька тижнів тому звернувся в поліцію.

"Першого грудня в поліцію звернувся 43-річний чоловік, який повідомив, що ще в серпні поточного року двоє невідомих викрали його. Чоловіка разом з іншими насильно утримували весь цей час в жахливих умовах і ще змушували працювати на будівництві. Люди перебували весь час у стані психологічного тиску і під загрозою розправи", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці встановили, що в приміщенні реабілітаційного центру постійно перебували близько 40 людей, яких змушували працювати на будівництві.

Поліцейським вдалося затримати двох рабовласників, якими виявилися 29-річний та 33-річний місцеві жителі. За викрадення, незаконне позбавлення волі і тортури людей підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Варто нагадати, що у Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який вербував жінок для порнобізнесу закордоном. Зловмисник відправляв дівчат в Іспанію. Про це пише прес-служба Нацполіції Харківщини. Чоловік шукав дівчат протягом листопада, кандадатками стали 24 і 25-річні. Він агітував тільки тих, у кого були складні сімейні або життєві обставини. Зловмисник використав психологічний тиск для переконання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські заробітчани активно перебираються в одине з найдорожчих міст в світі - Париж. Найчастіше чоловіки у Франції йдуть працювати на будівництво, а жінки - нянями або прибиральницями. Наталія, яка мешкає в Парижі вже другий рік, розповіла, що українцям це теж непогано вдається.

Нагадаємо, люди збунтувалися проти рабської праці, є перші жертви.

Як повідомляв Знай.uа еволюція пептидів, лікування раку, сексуальне насильство: за що дали Нобелівську премію в 2018 році.

Знай.uа писав, "жовті жилети" пересіли з колін на п'яту точку, жорстокості копів немає меж: відеошок 18+.