На півдні окупованого Росією Криму на трасі Ялта – Севастополь у районі бухти Ласпі ставля величезний обвал ґрунту.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що через обвал багатотонних каменів виникли величезні проблеми з рухом автомобілів.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"За попередніми даними жертв і постраждалих немає. До усунення наслідків, на ділянці реверсивний рух по одній смузі", – уточнили окупанти.

Крім того відзначається, що на ділянках, де стався обвал негайно стягнули всю аварійну техніку, яка з неймовірними потугами намагалась розібрати завали.

Из автоканала. Лучше пока по трассе Севастополь-Ялта не ездить. Район Ласпи. Объезд через Байдарские ворота. Upd: завал разобрали, можно ехать.

Geplaatst door Vladislav Osipov op Woensdag 26 december 2018

Разом з тим варто відзначити, що до Нового року залишаються лічені дні, і підготовка до зимових свят йде повним ходом по обидві сторони лінії розмежування – в окупованому Криму та на Донбасі. Як виглядає передноворічна метушня на вулицях Сімферополя, Донецька, Луганська, Краматорська.

В середньому ялинка в окупованому Донецьку коштує 105-380 гривень, ціна залежить від її висоти і пишності. Кажуть, що сосни везуть з РФ. Але є й ті, хто обходить ялинкові базари стороною - у них штучне новорічне дерево.

Багато людей в окупованому місті заздалегідь купують продукти до Нового року, щоб накрити класичний святковий стіл, адже прилавки перед Новим роком можуть бути пустими. У Луганськ, як і в Донецьк, сосни везуть з Росії.

В супермаркетах Сімферополя підготовка до Нового року йде повним ходом, там можна побачити плюшеві символи 2019 від російського виробника. Українських цукерок в магазинах окупованого Криму журналісти не знайшли. На кримських базарах теж повно товарів до Нового року, а живі сосни теж везуть з РФ.

Крім того варто відзначити, що багато жителів Росії вважають, що пропагандисти занадто багато приділяють уваги Україні.

"Гірше гіркої редьки", - "Перегнули вже всі палки", - відповідають деякі опитані.

Проте, деякі росіяни називають "українську тему" досить "актуальною": "Тема важлива і, напевно, всіх хвилює не тільки в загальному і абстрактно - у всіх родичі і це людські життя. Хоча є відчуття, що вмикаєш телевізор і все одне і те ж"

Нагадаємо, Поклонська записала шизофренічне привітання росіянам.

Як повідомляв "Знай.ua", арештовані українці надали докази злочину ФСБ, тотальна фальсифікація.

Також "Знай.ua" писав, що у Чорному морі на мілину сіло судно, яке незаконно заходило в Крим.

Анексований Крим став символом нового президентства Путіна