У Харкові чоловіків підозрюють у канібалізмі.

Про подробиці справи розповів Голова Нацполиции в Харківській області Олег Бех.

За інформацією поліції, підозрювані розчленували свого товариша по чарці, а потім зварили його внутрішні органи і з'їли.

Олег Бех заявив, що чоловіки зварили печінку жертви і з'їли її, після чого їм стало погано.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Він додав, що на момент скоєння злочину встановлено психічний стан підозрюваних – вони знали, що робили.

«Мотив – алкоголь і явна неповага до людини», - прокоментував злочин Бех.

Він додав, що чоловіків, яких підозрюють в умисному вбивстві, утримують під вартою.

Справу планують передати до суду в січні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Новгородський обласний суд виніс рішення по кримінальній справі стосовно жителя Валдая Дмитра Скіпка. Поета, який в 2016 році номінувалася на національну премію, визнали винним у вбивстві жінки, скоєному з особливою жорстокістю. Суд засудив Рего до 19 років колонії строго режиму, також він зобов'язаний відшкодувати моральну шкоду синові жертви, виплативши 1,5 млн рублів. При огляді місця події криміналісти виявили явні ознаки канібалізму.

Як повідомляв портал "Знай.uа" посетители-вегетаріанці одного з ресторанів у Бангкоку були шоковані, коли виявили, що їм в їжу підкладають м'ясо. Але їх охопив ще більший жах, коли з'ясувалося, чиє м'ясо вони з'їли. Скарга про те, що вегетаріанський ресторан використовує м'ясо і не повідомляє про це відвідувачам, була передана владі Бангкока. Поліція почала розслідування, і виявила, що інгредієнти в страві - останки зниклого 61-річного чоловіка.
"Знай.uа" писав, що нещодавно світ затамував подих перед моніторами своїх комп'ютерів, адже в мережі з'явився трейлер нового серіалу "моторошні пригоди Сабріни" з Кирнан Шипку у головній ролі. Як виявилося, американської Церкви Сатани трейлер не особливо сподобався і вони вирішили подати в суд на Netflix (компанія, що випускає серіал). Ні багато ні мало — з-за образи почуттів віруючих.