Він вимагав 220 тисяч "відкату" від підприємця, щоб той міг безперешкодно виконувати роботи за договором і отримати за це плату.

У Полтавській області правоохоронці затримали чиновника на отримання неправомірної вигоди в сумі 50 тисяч гривень в одному з ресторанів міста, повідомив відділ комунікації поліції області.

Як уточнили в поліції, головний спеціаліст газопромислового управління "Полтавагазвидобування" мав важелі впливу для здійснення штучних перешкоди у господарській діяльності товариства. Він вимагали від підприємця, у разі якщо той хотів безперешкодно виконувати роботи за договором і отримувати кошти за їх виконання, 220 тисяч "відкату".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Затриманому чиновнику інкримінують вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою) Кримінального кодексу України.

В даний час проводяться невідкладні слідчі дії, фігуранти затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Нагадаємо, СБУ накрила "громадську організацію": схема вимагання шокувала всю Україну.

Співробітники контррозвідки викрили керівника псевдо-громадської організації на вимаганні грошових коштів від колишніх власників одного зі столичних банків, про що повідомляє прес-служба відомства.

Як повідомляв Знай.иа, суд вирішив долю кривдників українського героя: жорстке покарання дізналася вся країна.

Також Знай.иа писав, українських топ-чиновників спіймали за нахабні махінації з кораблями.