У Рівненській області сталося криваве ДТП, жертвою якого стала жінка. Поліції досі не вдалося встановити особу загиблої – її не спохватилися, тіло знаходиться в морзі, документів при собі не було. Аварія трапилася у п'ятницю, 28 грудня, розповіли в обласному управлінні Національної поліції.

"В поліцію 28 грудня, близько 21:30, 32-річний житель селища Тучин Гощанського району повідомив, що на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" він скоїв наїзд на жінку, яка від отриманих травм померла", –йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям у ході встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди вдалося з'ясувати, що жінку збив автомобіль Volkswagen Crafter, який їхав у напрямку міста Рівного. На момент загибелі жінка перебувала на проїжджій частині дороги. У поліції зазначили, що ця ділянка не освітлюється, плюс до всього, в той день панували несприятливі погодні умови – людина, що знаходилася за кермом, міг просто не помітити жертви.

Медики, які прибули за викликом, лише констатували смерть потерпілої, яка від отриманих травм загинула на місці події.

Нагадаємо, у Львівській області чоловік зустрів страшну смерть під колесами поїзда. Обставини трагедії тримають в секреті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пригода сталася о 18:50 на перегоні Глинна-Щирець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на перетині проспекту Академіка Палладіна, бульвару Вернадського і вулиці Академіка Єфремова зіткнулися відразу чотири автомобілі. За попередніми даними поліції, водій Toyota Camry рухався по вулиці Академіка Єфремова в бік бульвару Вернадського, в цей же момент на проспекті Палладіна не працював світлофор.

Як повідомляв портал "Знай.uа" легковий автомобіль з п'ятьма пасажирами в салоні, рухаючись по трасі Київ-Чернігів, не впорався з керуванням і на повній швидкості врізався у вантажівку. Після сильного удару легковик перетворився в купу металу - рятувальникам довелося зрізати дах. Поліція припускає провину дорожніх служб. За кілька хвилин до жахливої аварії тут же сталося ще одне ДТП: "Opel", з розмаху врізався у сміттєвоз.


"Знай.uа" писав, що зіткнулися автомобіль Opel і сміттєвоз. Троє людей з легкового автомобіля загинули, ще двоє перебувають у важкому стані. За попередньою інформацією, чоловік за кермом сміттєвоза зупинився на трасі для надання допомоги іншому водієві. У цей момент Opel c водієм і чотирма пасажирами втратив керування на слизькій дорозі і влетів у вантажівку ззаду.