У Херсоні неадекватного молодого чоловіка заспокоювали з поліцією і бригадою ПНД.

У Херсоні патрульним надійшов виклик від мешканців вулиці Кедровського (колишня вул. Будьонного).

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції, місцеві жителі повідомили про те, що з підвалу багатоповерхівки доносяться чоловічі крики.

Патрульні, що прибули, зайшли до підвалу. Двері були відчинені, а молодий чоловік, що там знаходився, голосно сперечався сам з собою.

Правоохоронці помітили у нього ознаки наркотичного сп'яніння. 31-річний херсонець визнав, що тільки-но вжив канабіс. Патрульні викликали бригаду ПНД.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Це не сподобалося буйному херсонцю, і він став кидатися з кулаками на копів. В результаті правоохоронці заспокоїли бешкетника наручниками.

Мешканці будинку впізнали сусіда і показали квартиру, де він жив. Патрульні повідомили дружині про неадекватну поведінку чоловіка.

Справа закінчилася тим, що херсонця відвезли співробітники бригади ПНД.

Нагадаємо, Під Дніпром п'яний евробляхер влаштував ДТП: багато трупів, загинуло немовля

Попередньо відомо, що що водій автомобіля "Ford Mondeo" виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21099". В результаті аварії загинули двоє дорослих і дитина.

Трагедія сталася близько 16:00. Водій Форда на іноземній реєстрації вилетів на зустрічну смугу і зіткнувся з "ВАЗ-21099". В результаті аварії загинули 59-річний водій «ВАЗа» і його пасажири: жінка з чотиримісячною дитиною.

Також, Знай.ua писав, що Марина Поплавська знала про свою смерть: страшна правда про ДТП з акторами "Дизель Шоу".

Також ми писали, що на гірському перевалі в Карпатах злетів автобус з туристами: всьому виною "лисі" шини.

У горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса. Про це у соціальних мережах повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. За його словами, водій перевищив швидкість, незважаючи на те, що рухався на "лисій" гумі.