Напередодні Нового року у Харкові по-звірячому вбили двох студенток із Туреччини, однак тіла загиблих виявили лише у четвер, 3 січня.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У повідомленні йдеться, що тіла студенток знайшли у замкненій квартирі. Про те, що дівчата уже три дні не виходять на зв'язок, у поліцію повідомили їхні друзі. Виявилося, що обидві загинули ще 31 грудня від численних ножових поранень.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Коли співробітники поліції потрапили в квартиру, побачили там безлад та калюжі крові. Правоохоронці повідомляють, що обом дівчатам - 20-ти та 22-річній - перерізали горло. До того ж на плиті в кухні були увімкнення всі газові конфорки. Сусіди кажуть, що студентки жили тихо, ні з ким не спілкувалися та не конфліктували.

Цю квартиру дівчата винаймали понад півтора року. Громадянки Туреччини вчилися у Харкові на медиків. В університеті кажуть, що обидві першокурсниці були старанними студентками, конфліктів з одногрупниками не мали.

За даними поліції, незадовго до загибелі одна з дівчат скаржилась батькам на колишнього хлопця, який її начебто переслідував.

Поліція
Поліція

Окрім того спливла інформація, що власниця квартири, в який жили дівчата, теж померла за кілька тижнів до Нового року. А її онук, який мав опікуватися помешканням, зник. Судячи з профілю чоловіка у соцмережі, нині він перебуває у Москві.

однак у поліції кажуть, що наразі підозрюваних не мають і нікого у розшук не оголошували.

Батькам дівчат вже повідомили про їхню загибель. Незабаром ті зможуть забрати тіла своїх дітей на батьківщину у Туреччину.

Нагадаємо, у орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.

Передає Хвиля.

3 січня близько 9:30 в Київський відділ поліції звернувся 19-річний студент одного з харківських навчальних закладів. Він просив довідатися, де знаходяться його подруги, з якими він навчається на другому курсі університету. Студент розповів, що дівчата не відповідали на дзвінки ще з 31 грудня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Харкові поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" у справі про вбивство двох іноземних студенток. Відомо, що студенткам було 20 та 22 роки.

поліція
поліція

На даний момент поліція опитує мешканців будинку і встановлює всі обставини страшної драми.

Також Знай.ua писав про те, що у ніч на 3 січня в Києві стався інцидент, який закінчився смертю одного із його учасників.