У Харкові дві іноземні студентки стали жертвами загадкового і моторошного вбивства. Їх тіла з ознаками насильницької смерті знайшли правоохоронці у квартирі будинку по вул. Валентинівській.

В поліцію звернувся 19-річний хлопець, який попросив знайти його подруг, які навчалися з ним на другому курсі університету. Він розповів правоохоронцям, що дівчата зникли 31 грудня, і з тих пір про них не було нічого чути. Телефонні дзвінки друзів і батьків залишалися без відповіді.

Поліція приїхала на місце події, виявила страшне – обидві дівчини були мертві, їх тіла лежали на знімній квартирі.

За даним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі. В даний час проводяться слідчі та розшукові дії щодо встановлення обставин події, свідків і очевидців, а також розшук осіб, причетних до скоєння злочину.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Одеській маршрутці з пасажирами прокотилася справжня смерть. В Одесі сталася історія від якої волосся дибки і ставати не по собі. Так, в одній з одеських маршруток під час руху помер пасажир.

За інформацією копів, чоловік помер в автобусі, який курсував за маршрутом №232.

Варто нагадати, що на автодорозі "Суми-Ромни-Пирятин" поблизу села Червоне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет і перекинувся. За даними місцевої поліції, в салоні перебувало 15 пасажирів, троє з яких отримали незначні тілесні ушкодження, їм була надана допомога на місці події.

Одного потерпілого госпіталізували. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Напомним раніше повідомлялося, що 20 грудня, у Миколаєві водій маршрутки №1 на зупинці Кульбакинский поворот побив літнього пасажира, який зробив йому зауваження. Відео інциденту надіслали свідки події.

"Водій маршрутки побив звичайного пасажира, який зробив йому зауваження, буквально кілька секунд словесної перепалки, і водій з кулаками накинувся на літнього чоловіка. На прохання пасажирів припинити побої не реагував!", - повідомили читачі.