В селі Олександрівське Харківської області (Кегичесвский район) сталася страшна трагедія. Наклав на себе руки через повішення 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї. Що стало причиною такого страшного вчинку, не повідомляється, правоохоронці намагаються з'ясувати цей факт.

Про трагедію журналістам розповіли в Головному управлінні Нацполиции Харківської області. Увечері 2 січня батьки хопилися хлопчика, а коли прийшли в сарай за місцем проживання, було вже пізно - бездиханне тіло хлопчика з странгуляційною борозною висіло на мотузці в саморобній петлі. Слідів саме насильницької смерті на тілі дитини не було. Все вказувало на те, що дитина повісився сам, однак тіло було відправлено на судово-медичну експертизу.

Слідчі Кегичесвкого відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство") з позначкою "самогубство". Розслідування триває.

Нагадаємо, передноворічний день сталося страшне вбивство: чоловік знайшов будинку трупи своїх рідних.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Вінниці в одній з квартир сталося групове вбивство. Виявлені тіла двох жінок і хлопчика. Трирічну дівчинку госпіталізували в реанімацію з травмами голови.

Згідно з інформацією, житель Вінниці, прийшовши додому, застав трупи своїх рідних – матері, дружини і сина. Живою залишилася тільки трирічна донька, яку з тяжкими травмами голови госпіталізували.

"Швидку допомогу викликав вінничанин, який повідомив, що виявив у своїй квартирі мертвими 63-річну матір, 30-річну жінку і 7-річного сина. Лікарі швидкої підтвердили смерть трьох осіб. Також в квартирі знаходилася 3-річна дівчинка з тяжкими травмами голови, яку госпіталізували", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у польському місті Вроцлав 30-річний українець з незрозумілих причин спочатку напав на жінку з ножем, а згодом покінчив життя самогубством. Інцидент стався 29 грудня.

За даними місцевих правоохоронців, громадянин України намагався вчинити напад на співробітницю місцевого автовокзалу, але їй вдалося втекти.

Зловмисника спіймали і замкнули в одному з господарських приміщень, очікуючи приїзду силовиків. Однак, чоловік скоїв суїцид - ножем перерізав собі горло. Медики, які прибули за викликом, не встигли його врятувати.

Як повідомляв портал Знай.uа українського депутата вбили на очах у дружини і дочки

Знай.uа писав в Індустріальному районі Харкова знайшли тіло чоловіка з жахливими пораненнями.