На горі Ай-Петрі, яка розташована на території тимчасово окупованого Криму зійшла лавина. Безліч авто заблоковані на дорозі.

Про інцидент розповідають свідки в соціальних мережах.

лавина в горах
лавина в горах

“Схід лавини на Ай-Петрі. Стоїмо в пробці на спуск 5-й год, не просунулися взагалі. Вітер, сніг”, пише турист.

“Терміново в номер. На Ай-Петрі ацький снігопад і мега пробка. Їхати не раджу. Це слабо сказано”, — говорить ще один очевидець в Instagram.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В той же час деякі ЗМІ повідомляють, що лавини було дві. Сотні людей опинилися в пастці на плато.

Нагадаємо, Польщу накрив сніговий колапс: водії потрапили в пастку стихії

У середу, 2 січня, на більшій частині території Польщі йшов сильний сніг, що засипав всі основні автомагістралі. В результаті на трасі Краків – Закопане утворилися величезні пробки, автомобілі просто не можуть прорватися крізь снігові замети, про що повідомляє УНН.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Штормове попередження: шість областей України опиняться у владі стихії

В Україні 4-5 січня очікується ускладнення погодныхусловий. Активний циклон накриє Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську та Харківську області.

Про це повідомляє прес-служба Держнс.

Так, до вечора 4 січня очікується сніг, місцями з дощем, а також посилення вітру до 15-20 м/с. В Приазов'ї місцями до 25 м/с.

Також Знай.uа" писав про те, що Ані Лорак анонсувала чергове виступ на путінському телеканалі: що на цей раз?

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, яке є афішею її нового шоу "Кароліна", який транслюватимуть на одному з російських каналів.