Аферисти регулярно здійснюють рейди на банківські рахунки громадян, тепер шахраї намагалися пограбувати ПриватБанк.

Про це повідомляє прес-служба банку.

У перший день нового року намагалися пограбувати три відділення Приватбанку, всі спроби були припинені системою безпеки.

«Система безпеки Приватбанку запобігла спроби пограбування трьох відділень банку в центрі Києва», - повідомили у ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Грабіжник втік з-за того, що при проникненні в приміщення відділень миттєво спрацювали різні види сигналізації і виклику поліції. Причому всі три спроби злому відділень були здійснені однією і тією ж людиною.

Через ПриватБанк проходять величезні фінансові потоки - з початку 2018 року тут обробили готівки на суму понад 2 трлн грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національний банк України опублікував попередні підсумки стрес-тестування банків 24 і окремо список з 56 банків на стійкість по 2018 році на українському фінансовому ринку. За даними НБУ, з перевірених 24 найбільших банків в Україні, на які за статистикою припадає 94% активів, у 8 з них були виявлені потреби в докапіталізації на суму 6,1 млрд гривень при базовому сценарії (зокрема, зростання реального ВВП в поточному році на 3,4% і девальвація гривні до долара США на 5,4%).

Як повідомляв портал "Знай.uа", державний банк "ПриватБанк" офіційно відповів клієнту з питання обслуговування пластикової картки "Gold", який напередодні висловив своє обурення сервісом. Він написав на офіційному ресурсі Міністерства фінансів України гнівний відгук "Приватбанку" з вимогою пояснити причини списання коштів з картки не працює.

"Знай.uа" писав, що у Нафтогазі не підтримують ініціативу уряду видавати субсидії у вигляді "живих" грошей. Про це повідомили представники НАК "Нафтогаз". Фахівці зазначають, якщо такі субсидії не надійдуть на рахунок вчасно, то українцям доведеться платити повний розмір платіжки.