У Тернопільській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажівки і легковика загинуло дві людини, ще двоє постраждали.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Двоє людей загинули в результаті аварії в Бучацькому районі. Нещастя сталося напередодні в кінці дня недалеко від села Доброполе на автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ. Там не розминулися вантажівка і Kia Sportage. За попередньою інформацією, фура їхала порожньою і в якийсь момент її почало заносити. Вантажівку викинуло на смугу зустрічного руху і він врізався в іномарку", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що із-за сильного удару транспортні засоби розкидало в різні боки проїжджої частини.

У аварії загинув водій Kia Sportage і дитина 2007 року народження. Ще двох пасажирів доставили до лікарні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водій вантажівки живий, додали в поліції. Наразі ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у київському метро сталася надзвичайна пригода. Налякані пасажири, на місці працювали поліція і медики. Про інцидент повідомили у п'ятницю, 4 січня, в центрі столиці на станції метро "Палац Спорту". Як стало відомо, з платформи метро на рейки впав чоловік. Інцидент стався на Палаці спорту, але пасажира оперативно дістали, і не було ніякого порушення графіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Запоріжжям маршрутка з пасажирами злетіла в кювет і перекинулася: медики не встигають.