Київський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід обвинуваченим у смертельному ДТП на вулиці Сумська Олени Зайцевої та Геннадію Дронову до 16 лютого.

19 грудня повинні були бути озвучені результати експертизи про те, чи були наркотики в крові Зайцевої, але експерти у суд не з'явилися.

Зайцева
Зайцева

Відомо, що захисники обвинувачених просили застосувати більш м'який запобіжний захід, не пов'язаний з утриманням під вартою. Приміром, Дронов просив домашнього арешту.

"Я не збираюся нікуди йти, тікати, ховатися, тим більше, я сам прийшов на перший суд, готовий здати паспорт, права, закордонний паспорт", - каже Дронов.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Захист Зайцевої говорила про те, що у дівчини проблеми зі здоров'ям.

"В матеріалах справи є медична документація, яка досліджувалася судом, оголошувалися всі діагнози, які є у Зайцевої на даний момент, від чого вона страждає протягом тривалого періоду, протягом 10 років. Ця обставина підтверджує відсутність можливості навіть у даної особи скритися від слідства. Фізично їй дуже складно зникнути, кудись виїхати", - каже адвокат.

Суддя Віктор Попрас зачитав висновок експертів, у якому сказано, що "дати достовірну оцінку, була Зайцева у стані наркотичного сп'яніння або під впливом медичних препаратів, не є можливим".

Після розгляду клопотання звинувачення про продовження запобіжного заходу суд вирішив зробити паузу до 20 грудня. На засіданні хочуть допитати ще одного експерта Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз ім. Н. С. Бокаріуса.

Нагадаємо, Прокляття Зайцевої висить над Харковом, нове страшне ДТП вразило місто

Як раніше повідомляв "Знай.uа" У справі Зайцевої розгорівся дикий скандал: випустити і відновити права

Вся Україна дуже уважно слідкує за справою Зайцевої-Дронова про смертельну аварии в Харкові. Так, днями у справі круто змінилися обставини.

Про це стало відомо повідомленням журналістки Тетяни Доцяк, яка інформує громадськість про кожної деталі цієї справи. Про це пише портал "Политека".

Також "Знай.uа" писав про те, що Опіати у справі Зайцевої: про що розповіли нові результати експертизи