На Житомирській трасі під Києвом сталася потрійна ДТП, в якій брав участь поліцейський автомобіль.

Передає "Київ Оперативний".

ДТП сталася в суботу, 5 січня, на Житомирській трасі біля села Мрія. На дорозі зіткнулися авто марки Porsche, бус Volkswagen і поліцейська машина Skoda.

"Як сталася ДТП поки інформації немає, сподіваємося, що обійшлося без серйозних травм", - передає ресурс.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, У жахливому ДТП на Тернопільщині загинули водій і малолітня дитина

У Тернопільській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди за участю вантажівки і легковика загинули дві людини, ще двоє постраждали.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Двоє людей загинули в результаті аварії в Бучацькому районі. Нещастя відбулося напередодні в кінці дня недалеко від села Доброполе на автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ. Там не розминулися вантажівка і Kia Sportage. За попередньою інформацією, фура їхала порожній і в якийсь момент його почало заносити. Вантажівка викинуло на смугу зустрічного руху і він врізався в іномарку", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" На київському проспекті за лічені години сталися десятки ДТП: фото

Негода, або київський Проспект Перемоги плавно перетворюється в геопатогенну зону? Десятки дорожньо-транспортних аварій сталися в цьому місці за короткий проміжок часу, у суботу, 5 січня. Йдеться про те, що люди могли постраждати, але «швидка» не може дістатися до місця події, пише популярне співтовариство Dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook. Карети швидкої допомоги стоять у пробках. Журналіст Влад Антонов заявляє, що в районі метро Шулявська сталося вже 16 аварій.

Також Знай.uа" писав про те, що У Дніпрі вантажівка протаранила легковик: за життя маленьких пасажирів борються лікарі

У Дніпрі сталася авария. Легковик не розминувся з вантажівкою, внаслідок чого постраждали двоє дітей.

ДТП сталося в суботу, 5 січня, повідомляє "Інформатор" .

На перехресті двох вулиць автомобіль марки Peugeot зіткнувся з вантажівкою Mercedes. Травми отримали діти у віці 13 і 14 років.