У середу, 2 грудня, стало відомо про масштабну аварію на залізниці у Данії.

Про це повідомляє місцеве видання Avisen.

У повідомленні йдеться, що в Данії в результаті аварії потягу на залізничному мосту загинули шестеро людей.

Інцидент стався по дорозі з острова Фюн на острів Зеландія. У пасажирський поїзд врізався конструкція від вантажного потяга, який рухався на зустріч.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

На момент події в поїзді знаходився 131 пасажир і три людини, які ним керували.

У Twitter поліції Данії підтвердили загибель людей в результаті інциденту.

Нагадаємо, в мережу потрапило відео зіткнення двох поїздів у Туреччині.

Кривавий інцидент стався у столиці Туреччині - Анкарі.

В результаті залізничної аварії загинули 9 осіб, та ще постраждало більше 80 людей.

Повідомляється, що аварія сталася через кілька хвилин після відправлення швидкісного поїзда, який слідував з Анкари до Коньї. За даними місцевого міністерства транспорту, в результаті зіткнення з маневровим локомотивом два вагони зійшли з рейок. У той же час мерія Анкари стверджує, що аварія сталася з участю приміського складу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.

"Від 8-ї години просто стоїмо в полі. Я телефонувала на гарячу лінію Укрзалізниці, але там сказали, що відповідь на скаргу треба чекати 14 днів", - коментують очевидці.

Згодом залізничники повідомили, що потяг не може проїхати, адже ремонтна бригада не забрала з колій приладдя. За словами начальника потяга, туди має приїхати локомотив, прибрати усе з колій — і тоді потяг рушить.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області виявили моторошну знахідку - напівроздягнений труп жінки лежав прямо на коліях.