Знаменитий на весь світ лісабонський жовтий трамвай на повному ходу зійшов з рейок і перекинувся.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "LIFE SHOT".

За попередніми даними, водій намагався загальмувати на повороті, але трамвай дуже сильно похилився. В результаті аварії постраждали 28 людей, обійшлося без серйозних травм.

За даними місцевого видання Publico, інцидент стався близько 18.00 за місцевим часом у столичному районі Лапа.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Понад 50 рятувальників і пожежників працювали на місці події. За їх словами, ніхто з пасажирів не отримав серйозних травм, всі постраждалі були направлені в найближчі лікарні.

Нагадаємо, в Харкові зіткнулись дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

Аварія сталася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізались одина в одну на проспекті Ювілейному. ДТП сталася між автомобілями “Mazda 826” і “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

В результаті аварії 20-річна пасажирка автомобіля “Mazda” отримала закриту черепно-мозкову травму та забій виска. Зараз дівчина перебуває в лікарні. Автомобілі отримали механічні пошкодження. Правоохоронці вирішують питання про кваліфікацію інциденту.

Також портал раніше писав, у Харкові на ходу зайнявся тролейбус, в якому перебували пасажири. Інцидент стався в районі вулиці Гвардійців-Широнінців.

Про події кричать соцмережі і місцеві ЗМІ. Тролейбус №24 слідував своїм маршрутом, коли почалося загоряння, іскри посипалися прямо на голови людям, які їхали всередині салону. Про це стало відомо зі слів очевидців. На щастя, постраждалих в результаті інциденту немає, так як співробітники транспортної служби вчасно відреагували на події і евакуювали пасажирів. Дещо у кого точково пропалена одяг.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Хмельниччині, 5 грудня, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Також "Знай.uа" писав, на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.