Російські окупанти, що незаконно анексували Кримський півострів, почали проводити там ракетні стрільби. Ворог відпрацьовує нанесення по морським цілям ударів з протикорабельних берегових комплексів "Бал", які не так давно були перекинуті на окупований півострів з материкової Росії. У так званому "Чорноморському флоті РФ" повідомили, що ці навчання є плановими, і їх мета – відпрацювати практичні навыкипо нанесення умовних ракетних ударів при розгортанні з маршу.

"Екіпажі стартових батарей відпрацювали методи розміщення техніки на різних позиціях, виконуючи завдання по виходу, розгортання, зміні бойового порядку і розташування після застосування зброї», – додали в повідомленні. Також у прес-службі окупаційних військ повідомили, що в ході навчання здійснили розрахунки електронні пуски ракет.

Також відомо, то Росія активно стягує на окупований півострів винищувачі і спеціальну техніку.

Нагадаємо, відповідь українських військових на Донбасі став смертельним для бойовиків: переможні добу в ООС.

За минулу добу, 5 січня, бойовики на Донбассеу зоні проведення Операції об'єднаних сил, чотири рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Цю інформацію повідомили у прес-службі Операції об'єднаних сил.

Так, бойовики обстріляли позиції ВСУ в районі міста Авдіївка на Донецькому напрямку і поблизу селищ Павлопіль, Лебединське, Водяне на Маріупольському напрямку. При цьому вони використовували гранатомети різних систем і стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранень. У відповідь на провокації супротивника підрозділу Об'єднаних сил застосовували чергові вогневі засоби. За даними розвідки, 5 січня, одного окупанта було знищено і один поранений", - говориться в повідомленні ООС.

Нагадаємо, що в четверг, 3 січня, гуманітарна допомога на суму 2 мільйони 100 тисяч гривень прибула на український Донбас від французьких благодійників, пише 24.

"Допомога Сходу" – спільний проект командування ООС і волонтерів, які вже не вперше допомагають прифронтовому схід.

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти залишили жителів Горлівки без мобільного зв'язку.

Також "Знай.uа" писав, що терористи так відгуляли Новий рік, що повбивали один одного.