На Сумщині чоловік заявив поліцейським про російське вторгнення.

Про це повідомляється в соціальних мережах.

Чоловік подзвонив у поліцію і сказав, спецназ РФ збирається прориватися через український кордон.

Коли чоловіка допитали, він пояснив, що зробив свою заяву під впливом випивки і перегляду телевізора.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація зараз перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупацію Криму і повернення півострова під контроль України.

Про це заявив екс-віце-прем'єр АР Крим Андрій Сенченко. Він переконаний, що зараз уряд РФ спостерігає на думку росіян, по можливості повернення окупованого півострова. Вони тестують реакцію населення. А коли список санкцій буде на тому рівні, що вони будуть відчувати, як конструкція хитається і знаходиться на межі руйнування - тоді почнуться серйозні переговори", - сказав Андрій Сенченко.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян повідомив, що Україна зняла заборону на в'їзд, який стосувався чоловіків з Росії, однак прикордонники все ще проводять посилену перевірку громадян РФ. Як повідомив чиновник, загроза вторгнення Росії знизилася, однак охорона кордоні все ще проводиться в посиленому режимі.

Підвищена увага приділяється іноземним громадянам. Крім цього, громадянам Російської Федерації можуть знадобитися не тільки паспорт, але й документи, що підтверджують мету візиту, інакше перетин кордону може бути під загрозою.
"Знай.uа" писав, що посольство РФ в Лондоні нервує з приводу участі принца Гаррі у військових навчаннях в Норвегії.