В Ізмаїльському районі Одеси виявлені тіла чотирьох людей. Всі вони померли насильницькою смертю.

Про це повідомляють поліція Одеської області та видання "Думская".

"З метою встановлення обставин події та затримання осіб, до нього причетних, весь особовий склад Ізмаїльського ВП піднятий по тривозі", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють співробітники місцевого відділу поліції, експерти, кінологи, працівники Головного управління ПП в Одеській області і співробітники прокуратури.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На тілах жертв виявлені колото-різані рани від ножа і сокири. У злочині підозрюється співмешканець жінки. За однією з версій мотивом вчиненого стали ревнощі.

Як повідомив керівник Головного управління Нацполиции в Одеській області Дмитро Головін, співробітники Національної поліції затримали підозрюваного в Ізмаїльському районі Одеської області.

"Підозрюваний у вбивстві чотирьох мешканців Ізмаїльського району затриманий", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 21-річний хлопець, який приїхав з Туреччини в Харків і зарізав двох землячок, залишив записку на могилі свого батька. Там на кладовищі в Стамбулі, його затримала поліція.

20-річних туркень-студенток медфакультету ХНУ ім. Каразіна - Букет Йилдыз і Зейнеп Хусюнбей - поліція виявила мертвими в орендованій квартирі на вул. Валентиновской кілька днів тому. У обох дівчат було перерізане горло.

Як повідомляв портал "Знай.uа", екс-боксер, а нині обвинувачений у вбивстві співробітника Управління державної охорони в Києві Петро Очеретяний, поділився своєю версією розвитку конфлікту. Це була словесна перепалка між підозрюваним і людьми, які під'їхали на машині. За його словами, вони мало не задавили його собаку. Він зробив їм зауваження. У ході перепалки підозрюваний наніс удар.
"Знай.uа" писав, що персонал готелю почав бити на сполох, коли не помітили ніякого руху в номері, де проживав громадянин Франції.

Крім того, двері номера була замкнена, через це прибиральниця не змогла вчасно зайти туди. Проте ніякої таблички "не турбувати" на ручці дверей не висіло.