У неділю, 6 січня, у Львівському порту стався інцидент з літаком сполученням Львів-Стамбул.

Про це повідомляє прес-служба летовища.

У повідомленні сказано, що в аеропорту "Львів" 6 січня близько 10:25 літак Boeing 737-800, який здійснював рейс Львів-Стамбул, під час розвороту на злітно-посадковій смузі частково викотився за її межі та зупинився.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Йдеться про судно з бортовим номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines. Як повідомляється, коефіцієнт зчеплення під час вирулювання на смузі становив 0,26, вітер 330 градусів 7 м/с – цього достатньо для вильоту.

Через інцидент було оголошено аварійну тривогу - підрозділи АРК прибули на місце події.

Жоден з 59 пасажирів та 6 членів екіпажу, які перебували на борту повітряного судна, не постраждав. Літак не зазнав значних пошкоджень.

Пасажирів висадили з літака, аби доправити до терміналу "А".

"Аеропорт докладає максимальних зусиль для відновлення роботи найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

06 січня 2019 о 10:23 повітряне судно (ПС) Boeing 737-800 з бортовими номером TC-JVI авіакомпанії Turkish Airlines, яке...

Geplaatst door Міжнародний аеропорт "Львів" op Zondag 6 januari 2019

Нагадаємо, складні погодні умови вносять корективи в роботу важливих українських об'єктів інфраструктури. У Львові тимчасово припинив роботу аеропорт після того, як повітряне судно компанії Turkish Airlines викотилося за межі злітної смуги.

Про це стало відомо завдяки повідомленням адміністрації Міжнародного аеропорту "Львів" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, британці не задоволені роботою авіаперевізника Ryanair. По це свідчать результати опитування.

Бюджетна компанія опинилася наприкінці списку в опитуванні фірми Which, яка спеціалізується на дослідженнях споживчого ринку. Про це повідомляє ВВС.

На останній сходинці вподобань британців Ryanair опиняється вже шостий рік поспіль. Опитані Which користувачі авіакомпаній поставили її на останнє, 19 місце серед тих, якими вони користуються.

Також Знай.ua писав про те, що турецька авіакомпанія Turkish Airlines запустить новий прямий регулярний рейс до Києва.