Складні погодні умови вносять корективи в роботу важливих українських об'єктів інфраструктури. У Львові тимчасово припинив роботу аеропорт після того, як повітряне судно компанії Turkish Airlines викотилося за межі злітної смуги.

Про це стало відомо завдяки повідомленням адміністрації Міжнародного аеропорту "Львів" в соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що літак Boeing 737-800 авіакомпанії Turkish Airlines, який здійснював рейс за маршрутом Львів-Стамбул, при розвороті на злітній смузі частково викотився за її межі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Жоден із 59 пасажирів і 6 членів екіпажу, які були на борту повітряного судна, в результаті інциденту не постраждав. Було проведено заходи по висадці пасажирів та доставки їх до терміналу "А". В даний час проводяться заходи по евакуації повітряного судна з смуги. Аеропорт докладає максимальних зусилль для відновлення роботи найближчим часом", - повідомляється на сторінці аеропорту.

Також варто зазначити, що на сайті говориться, що на даний момент затримується приліт літаків, які повинні були прибути після зльоту турецького Boeing.

Варто нагадати, що літню жінку було знайдено мертвою і двоє чоловіків пропали без вісті через снігопад, який обрушився на частину Греції. Зараз вже відомо, що тіло 66-річної жінки було виявлено в автомобілі, який перекинувся поблизу Кератеї, що за 45 км від столиці Афін. Крім того двох чоловіків, які перебували разом з нею поки знайти не вдалося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуючий обов'язки директора Миколаївського міжнародного аеропорту Федір Барна висловив свою думку про “сторінки” його підприємства в соцмережах і новин, які там з'явилися.

Нагадаємо, у Борисполі та Жулянах люди годинами сидять на валізах через скасовані рейси: коїться щось неймовірне.

Як повідомляв Знай.uа кримінального авторитета видворили з України: "смотрящий за зоною" тримав в страху цілу область.

Знай.uа писав, Ryanair і wizzair прийдуть у ще одне українське місто: залишилися лічені місяці.