Британці не задоволені роботою авіаперевізника Ryanair. По це свідчать результати опитування.

Бюджетна компанія опинилася наприкінці списку в опитуванні фірми Which, яка спеціалізується на дослідженнях споживчого ринку. Про це повідомляє ВВС.

На останній сходинці вподобань британців Ryanair опиняється вже шостий рік поспіль. Опитані Which користувачі авіакомпаній поставили її на останнє, 19 місце серед тих, якими вони користуються.

Очолюють список Aurigny Air Service, Swiss Airlines, Jet2, Norwegian та KLM.

Такі британські авіакомпанії як Easyjet та British Airways посіли 11 та 15 сходинки у списку опитування.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Слід зазначити, що з осені компанія Ryanair в Україні почала виконувати рейси з Києва та Львова.

З аеропорту "Бориспіль" Ryanair літає у 12 міст: Барселону, Братиславу, Бидгощ, Варшаву, Вроцлав, Гданськ, Краків, Познань, Лондон, Берлін, Вільнюс та Стокгольм.

Також літаки авіакомпанії вже літають з української столиці до Дубліна (Ірландія), Манчестера (Велика Британія), Афін (Греція), Софії (Болгарія) та Пафоса (Кіпр).

Чи задоволені українці цим лоукостером, поки таке опитування не проводилося.

Нагадаємо, Ryanair і Wizz Air прийдуть в ще одне українське місто: залишилися лічені місяці

Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив в інтерв'ю Радіо Свобода про розвиток аеропорту "Одеса" в 2019 році. За його словами, очікується, що до середини 2019 року закінчать будувати нову злітно-посадкову смугу, а до кінця року повністю здадуть оновлене льотне поле включаючи руліжні смуги. Великі лоукостери Ryanair і Wizz Air зможуть літати з Одеси вже влітку 2019 року, підкреслив Омелян.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з нового 2019 року в Україні набув чинності податок на додану вартість на ввезення товарів у міжнародних поштових відправленнях на суму понад 100 євро для одного одержувача-фізособи.

"Знай.uа" писав, що швидкісний потяг зійшов з рейок в Південній Кореї.

Швидкісний поїзд зійшов з рейок в Південній Кореї. У результаті страшної аварії постраждали 14 людей. Відомо, що потяг їхав з Каннина до Сеулу, в ньому знаходилися 198 пасажирів.