В окупованій російським агресором Донецькій області, в підсобці шахти Котляревського сталося загоряння. За інформацією прес-служби ДСНС Донецькій області, пожежа почалася у середу, 9 січня.

"О 10:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що сталася на шахті "Котляревського". На місце події виїхали чергові відділення дев'ятого Державного пожежно-рятувального загону", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники розповіли, що горіло підсобне приміщення шахти. В 11:06 пожежникам вдалося локалізувати загоряння, в 12:00 – ліквідувати. Інформації про постраждалих і жертви поки немає. В даний момент співробітники ДСНС спільно з експертами встановлюють причину займання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві житловий будинок потонув у вогні – пекельне полум'я не поступається, рятувальники працюють на межі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вогонь за лічені хвилини охопив десятки квадратних метрів.

В українській столиці в ніч з 24 на 25 грудня сталася страшна трагедія. Відомо, що в Києві рятувальникам довелося ліквідовувати пожежу у триповерховому приватному будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням одного з українських телеканалів.За інформацією екстрених служб столиці, вогонь за лічені хвилини охопив десятки квадратних метрів будівлі, на фото, які опублікували столичні журналісти, видно, як вогонь перекинувся на дах.

На момент займання в приміщенні були люди, але вони встигли вибігти на вулицю. Рятувальники гасили вогонь більше години, ускладнювало відсутність гідрантів поруч.

Варто нагадати, що 24 грудня в Києві на Оболоні у 04:15 сталася пожежа в 16-поверховому житловому будинку на пр. Героїв Сталінграда. Займання виникло на останньому поверсі. Про це повідомляє сайт ДСНС. Загиблих та травмованих немає.

На місце події прибули рятувальники 25-ї Державної пожарноспасательной частини. Вони встановили, що займання виникло в кімнаті. Пожежа була ліквідована о 04:43. Внаслідок загоряння пошкоджено меблі та особисті речі, закопчені стіни та стеля квартири.

Напомним раніше повідомлялося, що в Києві на перетині вулиць Жукова і Шолом-Алейхема (Лісовий масив) згоріло приміщення ресторану "Чумацький двір". Пожежа виникла в приміщенні складу ресторану. Вогонь спалахнув близько 18 години в неділю, 23 грудня, передає "Інформатор".