У вівторок, 8 січня, в поїзді №136 "Одеса - Чернівці" померла жінка. Вона пішла в туалет і не повернулася.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Інформацію також підтвердили в регіональному управлінні поліції.

Очевидці стверджують, що 60-річна жінка пішла до вбиральні в одному з вагонів потяга. Вона довго не поверталася та не відповідала на стук у двері туалету. Сусіди по купе викликали провідника, який силою відкрив двері. Жінку знайшли вже без свідомості.

На місце інциденту виїхала поліція та медики. Проте врятувати її не вдалося. Відомо, що загибла їхала з Одеси на Буковину в гості.

Інших подробиць інциденту поки не відомо.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нещодавно в поїзді "Київ - Рахів" сталася надзвичайна ситуація. На жінку впала верхня поличка разом із пасажиркою. Потерпіла отримала роздроблення кісток таза. На нижньому місці знаходилася 58-річна жителька Миргорода Полтавської області Надія Полякова, повідомила її донька Світалана на своїй сторінці в Facebook.

Раніше "Укрзалізниця" через падіння дерева та обрив контактної мережі попередила про можливі затримки пасажирських поїздів, які їдуть у західному напрямку.

Нагадаємо, що в столиці любитель екстремальних розваг просто ліг на рейки. Інцидент стався в столичному метро на станції "Палац спорту" у неділю, 6 січня. Відео інциденту в мережу виклали очевидці.

Раніше "Знай.uа" писав, що у Тернопільській області застряг пасажирський потяг 358Л, котрий прямував за маршрутом з Рахова до Києва. Як відомо, більше чотирьох годин він не міг зрушити з місця.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік зустрів страшну смерть під колесами поїзда: деталі кривавої трагедії тримають під секретом. Затримок у русі потягів не було. Обставини події встановлюються.