У Харкові 9 січня зіткнулися автомобіль Skoda і маршрутний автобус.

За словами очевидців, аварія сталася на вулиці Леся Сердюка. Автобус рухався по 41-му маршруту. Офіційна інформація уточнюється.

За даними поліції, близько 12:00 9 січня патрульні також отримали повідомлення про ДТП на проспекті Гагаріна, 98. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Opel Vivaro не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожню огорожу. Внаслідок ДТП з громадян ніхто не постраждав.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У водія патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду на стан алкогольного сп'яніння за допомогою газоаналізатору "Драгер" склав 0,63 проміле (допустима норма 0,2 проміле).

На водія Opel патрульні склали два протоколи - за ст. 124 КУпАП та ст. 130 КУпАП.

"Працівниками патрульної поліції Харківської області винесено 315 постанов за порушення Правил дорожнього руху. За керування у нетверезому вигляді складено 4 адміністративні протоколи за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення", - звітували в обласному відділі поліції.

Дивіться: рекордна кількість аварій на українських дорогах

Нагадаємо, в поїзді №136 "Одеса - Чернівці" померла жінка, вона пішла в туалет і не повернулася. Як повідомляв "Знай.ua", на Херсонщині з дороги в кювет з'їхав пасажирський автобус, аварія сталась біля населеного пункту Мала Лепетиха, автобус слідував маршрутом "Одеса - Енергодар". Також "Знай.ua" , в окупованій російським агресором Донецькій області, в підсобці шахти Котляревського сталося загоряння.