У Києві нещодавно машина на іноземних номерах врізалася в невеличку кав’ярню "Пітчер".Про це на своїй сторінці у Facebook український актор Тарас Ткаченко, додавши кілька фото з місця подій.

Він наголошує, що цей заклад був особливим, тому що його власники – колишні студенти, які одразу після закінчення навчання залізли у борги, аби займатися улюбленою справою. Вийшло, що одне авто зруйнувало всі їхні мрії, і байдуже – "євробляха" це була б, чи щось інше:

"Пара колишніх студентів залізли у борги, взяли в оренду кавову машину, й почали варити каву. Ми з дружиною теж нерідко туди заходили за кавою. Це вже стало своєрідною традицією. Кава в них була хороша, і, не дивлячись на те, що поруч іще кілька кіосків з кавою, там завжди було повно відвідувачів. В основному студенти з сусіднього НАУ. Ми навіть здружились, вони фанати своєї справи. Працювали на совість і не покладаючи рук – потрібно було віддавати борги, і розвиватись, робити своє маленьке кафе затишним. До речі все робили своїми руками і зсередини і знадвору…", - пише Ткаченко.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Інцидент стався на Різдво, коли машина на швидкості врізалася в заклад, знесла передню стінку, вибивши вітрини та двері. Водій з місця ДТП втік:

"Шукати її, схоже, ніхто не буде, і поліція і самі хлопці не вірять, що авто, зареєстроване на якусь фірму в Литві чи Польщі взагалі можливо знайти. І, відповідно, тепер хлопці залишилися сам на сам зі своїми проблемами, боргами і розбитою кав’ярнею. Зараз ремонтують. Вибиті вікна сяк-так забили фанерою, вставили якось двері. Потрібно працювати, віддавати борги їм ніхто не допоможе", - підсумував актор.

Дивіться: Нерухомість на узбіччі: покинута "євробляха" на трасі

Нагадаємо, у Харкові зіткнулися автомобіль Skoda і маршрутний автобус. Як повідомляв "Знай.ua", рятувальники нарешті знайшли лижника-екстремала Ігоря Грищенка з Києва, який загубився у Карпатах. Також "Знай.ua", на шахті імені Героїв космосу стався витік, а потім сильний спалах метану, в результаті є постраждалі.