11 січня у маршрутного такси, яке прямувало з окупованої Макіївки до Донецька, на ходу відвалилося колесо.

Про це одна з пасажирок повідомляє в соціальній мережі.

«Ось так ми добиралися ввечері в Донецьк. Автобус маршрут 111 втратив колесо по дорозі. Добре, що не на повному ходу їхав», – написала вона і доповнила пост фото.

В коментарях інші користувачі пишуть про те, що такі випадки не поодинокі, і про поганий стан всього транспорту "ДНР".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Влад: «На Петрівці (Петровський район Донецька – ред.), Газель 42а 2 колеса втратила»; Юлія: «Який кошмар. Наші автобуси найжахливіші»; Андрій: «Сьогодні на Батова (Макіївка), у маршрутного таксі начебто номер 30, теж втрата колеса»; Абдулла: «Маршрутки гниль суцільна, чому дивуватися»; Андрій: «У автобуса колесо відпало, урни пліч! По кожному (ДРГ)».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками. За інформацією спецслужб, у квітні 2014 року настоятель одного з храмів Новоайдарського району примкнув до головорізам "ЛДНР".

Як повідомляв портал "Знай.uа", п'ять років тому полковник ФСБ Ігор Гиркин був командиром спецпідрозділу ФСБ "Крим", був перекинутий на Донбас, він захопив Слов'янськ та зробив перші постріли у війні на Донбасі, по суті, розпочав широкомасштабні бойові дії. І ось через п'ять років Гиркина вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги - нарешті прозрів.
"Знай.uа" писав, що перший президент України Леонід Кравчук поспішив заспокоїти народ оптимістичною заявою – воювати з Україною Росія не буде.

"Путін офіційно сказав, що з Порошенком не буде обговорювати ніякі питання. Зруйнований Донбас Росія поверне, тому що він їй не потрібен. Але питання деокупації Донбасу і Криму не можна розглядати разом. До тих пір, поки не сядемо за стіл з Кремлем, нічого не буде".