Колишній водій Uber вже визнав свою провину в жорстокому вбивстві шести людей. Відомо, що чоловік влаштував бійню просто посеред вулиці.

Так, обвинувачений в загибелі шести людей Джейсон Далтон зізнався у скоєному. Він розповів журналістам, що пішов на добровільне зізнання, щоб уберегти свою сім'ю від тривалого і скандального судового процесу та скандалу в ЗМІ, пише портал "Політека".

Обвинувачений також заявив, що у всьому винний додаток Uber — іконка цього додатка. Злочинець назвав її "фігурою диявола" і заявив, що іконка повністю заволоділа його свідомістю і віддавала накази вбивати.

Відомо, що трагедія сталася в місті Каламазу, штат Мічиган, США 20 лютого 2016 року. Тоді Далтон застрелив на парковці дівчину. Після взяв замовлення і виконав його. Пасажира не чіпав. Через кілька хвилин після цього – відкрив вогонь по групі людей, що стояли біля популярного місцевого ресторану. В результаті безчинств водія – п'ятеро людей померли на місці, двоє опинилися в лікарні з пораненнями.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Uber
Uber

В ході обшуку в будинку тоді підозрюваного поліція знайшла цілий арсенал. Причому частина зброї перебувала в машині, на якій Джейсон возив пасажирів. Зброю було придбано легально.

Далтона заарештували на наступний же день після трагічних подій і тільки вчора – справу закрили за визнанням головного обвинуваченого. Винуватцеві загрожує довічне ув'язнення. Відомо, що вирок йому оголосять 5 лютого 2019 року.

Варто нагадати, що підозрюваного у вбивстві співробітника держохорони, екс-боксера Петра Тростинного випустили з СІЗО під заставу у 600 тисяч гривень. Про це інформує "Київ Оперативний" на сторінці в Facebook.

"На Петра Очеретяного, підозрюваного у вбивстві співробітника УДО, наділи електронний браслет і випустили під заставу 600К грн.", - йдеться в повідомленні видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в самому центрі української столиці на вулиці Велика Житомирська знайшли тіло 15-річного хлопця, про що повідомили у відділі комунікації столичної поліції. Як йдеться у повідомленні: "За два дні до трагічного випадку хлопець посварився з батьками пішов з дому. А сьогодні, 9 січня, його тіло без ознак життя знайшли в центральній частині столиці".

Нагадаємо, у Києві п'яний чоловік жорстоко розправився з дружиною приятеля: скористався зарядкою для телефону.

Як повідомляв Знай.uа Хмельницький суд над вбивцею активіста вразив усіх: зняли обвинувачення, відпустили на поруки.

Знай.uа писав, небезпечний священик-терорист отримав в Україні солідний термін: замолював гріхи "ДНР", але не вийшло.