Неймовірно жорстоке і нелюдське вбивство сталося в Івано-Франківській області у Рожнятівському районі. 26-річний вітчим убив свою п'ятимісячну доньку, завдавши їй важкі травми головного мозку, від чого дитина померла, незважаючи на всі зусилля медиків, розповіли у відділі комунікації Національної поліції області. Причина вражає і здатна вибити з колії будь-якої розсудливої людини – дівчинка заважала цьому психопату спати гучним плачем, розповіли правоохоронці.

Дзвінок у поліцію надійшов у п'ятницю, 11 січня, близько полудня. Повідомили, що Служба екстреної медичної допомоги доставила в лікарню дитину, що більше не подає ознак життя. Реанімаційні заходи не допомогли. На наступний день, 12 січня, експертам вдалося встановити причини смерті дівчинки – численні важкі травми головного мозку.

26-річного жителя Рожнятівського району, який був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, за даними правоохоронців, не влаштовував плач дитини і побоями він намагався його "провчити". Дитина отримала тілесні ушкодження, які привели згодом до його смерті, близько 3:00 ночі.

Мати дівчинки розповіла, що швидку викликали вранці – дівчинці стало погано. Лікарі, незважаючи на всі зусилля, не змогли врятувати дитину. Мати дитини – 24-річна співмешканка вбивці восени переїхала до нього із Закарпаття разом з двома дітьми – вбитої п'ятимісячною дитиною. Тієї фатальної ночі мати спала і не прокинулася від плачу дівчинки. Зате прокинувся горе-вітчим.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Чоловік підійшов до візка, де лежало дитя, і кілька разів ударив маленьку дівчинку по голові. За висновком медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку.

В поліції повідомляється, що зараз вирішується питання про оголошення йому підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Раніше Знай.uа писав дику історію про теяк дівчинка дивом врятувалася від маніяка, який стратив усю її сім'ю.

Також ми писали, що під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку. Кажуть, що до такого жахливого кроку главу сім'ї довела втрата роботи.

Нагадаємо, вбивство дитини на Одещині: розгнівані мешканці будинку розбили циган (ВІДЕО)

Як повідомляв раніше Знай.uа, поліцейські Одеської області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві", - повідомляє сайт Оdessa.net.ua. Дівчинка розповіла, що віртуальні "куратори" залякуванням змусили її вкрасти у своєї бабусі таблетки.