12 січня, близько 14:40, у Києві на проспекті Гагаріна сталася велика ДТП за участю чотирьох автомобілів

Про це повідомляє "Київ оперативний" на сторінці в соціальній мережі.

Підкреслюється, що обійшлося без постраждалих. За інформацією свідків, "боулінг" почав ВАЗ", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Краматорську сталася аварія. Автомобіль ВАЗ не розминувся з рейсовим автобусом. В результаті зіткнення загинула сім'я з трьох осіб і ще двоє людей госпіталізовано.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"61-річний водій автомобіля ВАЗ 2110 не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автобусом, в результаті чого 3 пасажири легкового автомобіля загинули на місці. Ще один пасажир доставлений в реанімацію у важкому стані", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, сам водій легковика отримав тілесні ушкодження. У той же час 20 пасажирів рейсового автобуса не постраждали.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпропетровській області патрульні поліцейські здійснили наїзд на чоловіка. Патрульні на службовій машині зупинили автомобіль Mazda, який рухався по вулиці Апостоливская. Пасажир вийшов з машини, а співробітники поліції на Toyota Prius продовжили рух і вчинили на нього наїзд.

Як стверджують копи, чоловік сам кинувся під колеса машини.

У потерпілого діагностували перелом ключиці, він госпитализитрован. Обставини події з'ясовуються.

"Знай.uа" писав, що учасник акції протесту в Бельгії помер в результаті ДТП. На протестуючого "жовтого жилета" наїхала вантажівка. Врятувати чоловіка не вдалося.

Аварія сталася на автомагістралі E25 Льєж-Маастрихт біля міста Візі. Близько 30-ти учасників акції протесту перекрили рух вантажівок на виїзді з міста. Від отриманих травм протестуючий загинув миттєво.

Рух на ділянці дороги, де сталося ДТП, тимчасово перекрили. Всі деталі встановить слідство. Правоохоронці затримали водія вантажівки, який здійснив наїзд для допиту. Згідно з попередніми даними, інцидент вважають нещасним випадком.