На будівництві біля пляжу Ланжерон загинув чоловік в результаті падіння баштового крана.

Про це повідомляє активіст Владислав Балинський.

Крім того очевидці розповіли, що інцидент стався ще вдень, проте забудовник намагався приховати данний факт. Тіло загиблого й досі не дістали з-під крану.

Також родичі загиблого, яких досі не впустили на територію будівництва. Більше того після падіння крана чоловік лежав без свідомості і йому не надали медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що всім давно відомо, що зимова погода завжди вносить свої корективи у дорожній рух, і це стосується не тільки міст з їх щільним потоком автомобілів, але й сільської місцевості. Тим не менш, незважаючи на всі попередження, незнищенна людська зневага до правил, написаними як підсумок багаторічного і, найчастіше, гіркого досвіду, досі призводить деяких самовпевнених водіїв до сумних наслідків.

1 грудня, приблизно о 11:30, біля села Малинівка Харківської області пасажирський потяг сполученням Лисичанськ-Ужгород на повній швидкості врізався у вантажівку, що перевозила книги, і яка намагалася, за повідомленнями очевидців, проскочити рейки, незважаючи на явну небезпеку такого маневру.

Чи то ожеледь тому виною, чи то водій, судячи по вмісту вантажівки, відчував нестерпний просвітницький свербіж і поспішав доставити знання людям, але результат один: замість того, щоб “проскочити” перед самим носом потяга, що мчить на всіх парах, вантажівка застрягла й усім своїм літературним вмістом прийняла удар невблаганних законів фізики.

Швидкість потяга була так велика, що вантажівку просто зім'яло, як порожню картонну коробку. Сам водій, встигнувши оцінити всю глибину безвихідності ситуації, встиг вискочити з кабіни і втекти, так що обійшлося без жертв. В результаті аварії утворився затор, й пасажирів ще дві години не могли випустити з потягу. Ситуацію посилює те, що, за словами очевидців, вантажівка намагався переїхати залізничні колії “не на переїзді, а просто через рейки”. Результатом стало повне знищення вантажівки та її вмісту - і добре, що обійшлося без жертв і жахливих екологічних наслідків, як при нещодавньої аварії потягу в Росії.

Нагадаємо, будівельний кран звалився на людей, по землі намагаються зібрати рештки.

Як повідомляв "Знай.ua", у Росії впав ще один важливий міст, багато жертв.

Також "Знай.ua" писав, що свіже фото Адмірала Кузнєцова відмінно ілюструє Росію в цілому.

На будівництві в Самарі впав баштовий кран