Будівельники витягли з води фрагмент залізничної частини Кримського мосту, який обвалився та впав у воду ще на початку місяця.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, окупаційна "влада" повідомила, що частина мосту, яка впала у воду була розрізана та піднята на поверхню невеликими частинами.

"Металевий елемент прольоту минулого тижня був розрізаний на п'ять частин, піднятий плавкраном і вивезений на складський майданчик", – повідомили окупанти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того повідомляється, що вже найближчим часом завод, який виробляє відповідні матеріали поставить нову металоконструкцію. Окрім того, наразі будівельники встановлюють акустичні екрани на ділянках сполучення Кримського мосту із залізничними підходами до нього з берегів.

"Вони забезпечать захист навколишнього середовища від шуму господарських складів, за допомогою яких будується залізниця, і знизять шумове навантаження від вантажного й пасажирського транспорту після відкриття руху поїздів у грудні 2019 року", – йдеться у повідомленні.

Разом з тим варто відзначити, що у п'ятницю, 19 жовтня, прокуратура Криму на виконання рішення Херсонського міського суду передала Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) арештоване кримське судно "Норд". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Криму.

"Прокуратурою Автономної Республіки Крим 19 жовтня на виконання постанови Херсонського міського суду Херсонської області речовий доказ у кримінальному провадженні - судно "Норд" (бортовий номер Год-13-0057) передано Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА)", - повідомляють в прес-службі.

Рішення про передачу судна прийнято з метою збереження бюджетних коштів, що витрачаються на утримання арештованого судна на території морського порту "Бердянськ".

Варто відзначити, що 4 жовтня прокуратура Криму направила в Апеляційний суд Києва обвинувальний акт стосовно громадянина України, капітана судна "Норд" у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332-1 КК України (порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї з метою заподіяння шкоди інтересам держави) для визначення підсудності та подальшого розгляду по суті.

Нагадаємо, низькі рейтинги геть зламали мозок Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua", Балуха етапували до "гарячого" міста.

Також "Знай.ua" писав, що інженери волають про небезпеку на Кримському мосту, трагедія може статися будь-якої миті

Кримський міст: обвалення залізничного прольоту