Українського в'язня Кремля Володимира Балуха перевели до Керченської колонії в окупованому путінськими головорізами Криму.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Крим.Реалії, яке посилається на заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза.

СІЗО
СІЗО

Так, офіційного підтвердження даної інформації поки немає. Раніше дружина Балуха Наталя повідомила, що його повинні етапувати до Керченської колонії.

Володимир Балух
Володимир Балух

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дружина українського політв'язня Володимира Балуха Наталія 17 жовтня вперше зустрілася з ним у СІЗО Сімферополя перед етапуванням до колонії. Дружина Балуха повідомила, що 18 жовтня Володимира етапують до Керченської колонії. Відомо, що побачення в СІЗО Сімферополя було коротким і чоловіка вона бачила через скло, розмовляла з ним по телефону приблизно півтори години.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що політичний в'язень Кремля, який нещодавно припинив голодування, потрапив до реанімацію. Про це повідомила його сестра Наталя Каплан.

Як повідомила родичка заручника, за 145 днів голодування Сенцов підірвав своє здоров'я. Стан його критичний, оскільки відбуваються незворотні зміни в роботі мозку. Також Наталя повідомила, що режисер був змушений припинити голодування, щоб не почали годувати примусово.

Варто нагадати, що український активіст і політичний в'язень Кремля Володимир Балух вирішив припинити своє голодування на час етапування до російської колонії. І пояснив усе в зворушливому листі до українського народу. Звернення Балуха зачитав на прес-конференції в Києві у вівторок, 9 жовтня архієпископ кримський УПУ КП Климент.

Політв'язень звернувся до українців. Лист написано власноруч Володимиром Балухом і датується 8 жовтня.

Нагадаємо, в'язень Кремля Балух припинив голодування слідом за Сенцовим.

Як повідомляв Знай.uа журналіста Романа Сущенка відправили по етапу.

Знай.uа писав, росіяни тюремники довели ув'язнених до бунту і затримують родичів.