Описати сексуальну сцену в літературному творі – ось де дійсно мистецтво. У Києві вручили премію "Золотий Хрін – 2018" за дурний та безглуздий опис постільної сцени в сучасній українській літературі. "Золотого хрону" удостоїлася письменниця Люко Дашвар. Важко собі уявити більш несексуальний та незграбний опис близькості, ніж те, що написала Люко:

".. Підлога- замість ліжка: до такого блиску вичистили її власними тілами - раділа і сяяла. Вікна - броня: рекламу можна знімати про такі вікна. Подвійний склопакет, абсолютна звукоізоляція, і то це правда: вже як Тася стогнала під Перегудою, а зовні цього ніхто не почув. І хоча Павло впорався швидше, ніж сподівався, і не відкинувся на спину, як зазвичай, не закурив, щоб насолодитися розслабленням, яке завжди відчував після сексу, - притиснувся до розпеченої Тасі: набратися від неї сили, відчути здатність підкорити жінку ще раз. Ще!", - перекладена на російську цитата з книги опублікована на Facebook-сторінці премії.

Серед номінантів на премію були: Юрій Винничук, Олександр Денисенко, Петро Крижанівський, Андрій Цаплієнко, Дмитро Білий, Сергій Мартинюк, Христя Венгринюк і власне Люко Дашвар.

Також сказано, що Христя Венгирюк здобула перемогу за найгірший опис сексу в оповіданні "Народжуватися і вмирати взутим" за результатами читацького голосування.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я повільно зняла свою нічну сорочку, гола підійшла до незнайомця й всунула його в ніс своє вологе лоно. Він нюхав так жадібно і так довго, як парфумер, відшукавши новий запах", - так описала вона інтимну сцену в своєму оповіданні "Вергирюк".

Журі включало наступні: журналістка і засновниця проекту "Рагу."Тетяна Микитенко, літературні критики Юрій Володарський і Тетяна Трофименко, письменниця Анна Малігон і блогер Вероніка Новікова.

Нагадаємо, українці з гумором відреагували на "Постільний закон" і підписали перший акт.

Вступ в Україні в силу нових редакцій статей Кримінального кодексу, що стосуються кваліфікації сексуальних злочинів, призвело до того, що деякі почали висміювати їх в соціальних мережах.

Про це повідомляють Новини-N.

Одна пара з Миколаєва навіть склала "акт на проникнення в іншої живої людини". Олена Богатирьова виклала в Facebook знімок, на якому її молода людина ставить підпис на цьому документі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський актор Кевін Спейсі, якого звинувачують у сексуальних домаганнях до 18-річному синові телеведучої з Массачусетса, що з'явився на судове засідання. Йому офіційно висунули звинувачення в розпусних діях і образливому поведінці.